Uitgaan Playa de las Americas

Uitgaan Playa de las Americas

Playa de las Americas wordt ook wel het uitgaansparadijs van Tenerife genoemd. Niet voor niets reizen diverse jongerenorganisaties elk jaar met vliegtuigen vol naar Playa de las Palmas. Het uitgaansleven van Playa de las Americas vind plaats op drie plekken namelijk: Veronica, Starc en The Patch. Deze plekken zijn allemaal voorzien van gezellig uitgaansgelegenheden. Jongeren bevinden zich in de nachtelijke uren vaan in Veronicas en Starco vanwege de grote discotheken. The Patch is vooral populair onder gezinnen die een gezellige avond willen beleven. Je vind hier veel discotheken en bars.

De meest populaire discotheek van Playa de las Americas is Eurodisco. Elke avond gaan hier duizenden mensen los op dancemuziek. Niet voor niets vind je in Eurodisco vaak bekende dj’s die hier hun plaatjes draaien. Andere bekende bars die zeker de moeite waard zijn Den Glade Viking en Leonardo’s. Voor diegene die houdt van een heerlijke cocktail is Waikiki en Tropicana een absolute aanrader. Voor wie wil genieten van een Nederlands feest moet bij de bar Flying Dutchman zijn.

Favoriete uitgaansgelegenheden Playa de las Americas

Den Glade Viking – Den Glade Viking is een populaire Scandinavische bar die je vind aan de boulevard van Playa de las Americas. Deze bar is populair onder Nederlandse jongeren die graag een gezellige avond willens stappen. In Den Glade Viking reden regelmatig top deejays op!

Eurodisco – Eurodisco is al jaren de meest populaire discotheek van Tenerife en is gelegen aan de boulevard van Playa de las Americas. In deze discotheek treden regelmatig bekende top deejays. In deze discotheek vind je meerdere zalen met ieder een andere muziek genre.

The Flying Dutchman – The Flying Dutchman is een bekende Nederlandse bar welke je vind aan de boulevard van Tenerife. In deze bar worden elke avond gezellige Nederlandse feesten georganiseerd. In deze Nederlandse feestbar vind je nog ouderwetse happy hours. .

Double Dutch – Double Dutch is een bekende Nederlandse feestbar in Playa de las Americas. In het hoogseizoen is het hier elke avond gezellig en druk. In deze bar wordt veelal Nederlandstalige muziek gedraaid en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd.

Meer informatie over de uitgaansgelegenheden per stad
» Uitgaansgelegenheden Playa de las Americas
» Uitgaansgelegenheden Los Cristianos
» Uitgaansgelegenheden Costa Adeje
» Uitgaansgelegenheden Puerto de la Cruz